Luxemburg-stad

Bezoek Luxemburg-stad comfortabel met bus en trein (42 km)

Luxemburg stad is de hoofstad van het land Luxemburg en is een absoluut bezoekje waard. Nergens anders is er zo’n mooie harmonie tussen hedendaagse gebouwen en ruïnes van voormalige kastelen. Sinds vele jaren behoort de stad Luxemburg met zijn schilderachtige oude wijk, de Kazematten en de oude vestigingen tot het UNESCO-werelderfgoed.

Bezoek zeker het koninklijk paleis van de Groothertogdom en ontdek een verscheidenheid aan musea die de moeite waard zijn, of maak een wandeling langs de laag gelegen oevers van de Alzette.

Spaar de moeite om een parkeerplaats te zoeken en vermijd hoge parkeertarieven. Vanaf de camping is onze hoofdstad gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: in 45 minuten bent u ter plaatse en dat slechts voor Het openbaar vervoer is gratis te gebruiken in Luxemburg sinds 01.03.20!